legături pentru asistenţă socială

Reclame

5 gânduri despre “legături pentru asistenţă socială

 1. buna ziua ,
  am si eu o intrebare sintem 2 frati stabiliti in germania iar mama noastra locuieste in romania are o pensie foarte mica in jur de 60 de euro iar domicilui personal nu mai are si as vrea sa va intreb ce ajutor poate primi de la stat in cazu asta .
  imi puteti da un nr de tel si adresa de la biroul dvs unde poate veni mama mea personal sa plateasca onorariu .
  astept un raspuns cit mai urgent
  va multumesc

 2. am si eu o problema in legatura cu o doamna cu 2 copii care este abuzata fizic si nu are locuinta iar rudele nu vor sa o ajute , as dori sa stiu cum pot afla daca se poate duce la unul din centrele de ajutor social din bucuresti si daca poate fi gazduita pe parcursul divortului si unde trebuie sa se adreseze . Mentionez ca persoana in cauza nu are domiciliul in Bucuresti . Multumesc si va rog sa-mi adresati un raspuns cat mai urgent daca se poate

  • Andreea, mai întâi este important de ştiut unde mai exact are domiciliul pentru că în funcţie de asta va primi un loc la centru.
   Apoi, sfatul meu este să nu pornească pe calea divorţului fără un avocat, mai ales în situaţia în care are şi pe cei doi copii. Să nu-i fie teamă dacă nu are venituri. Avocatul o va îndruma pentru a primi asistenţă judiciară potrivit OUG 51/2008. Are nevoie de probe pentru a dovedi abuzul iar avocatul o va putea îndruma în acest sens.
   Pentru mai multe îmi poţi scrie pe fanutalisman@yahoo.com. Poţi lăsa şi un telefon. În CV-ul meu ai şi numărul meu de telefon.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s