Şcoala de Vară 05-07 octombrie 2012, Brasov. INFORMARE PREALABILĂ OBLIGATORIE

 

INFORMARE PREALABILĂ OBLIGATORIE

– construirea experienţei practice ca mediator în contextul noilor modificări legislative –

Colegiul Mediatorilor organizează în perioada 05-07 octombrie 2012, Şcoala de vară, ediţia a III–a. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Asociaţia Mediatorilor Autorizaţi (AMA)Braşov şi va avea loc la Hotel ARO, Braşov.

Şcoala de vară, ediţia III-a este recunoscută de Consiliul de mediere ca formare continuă a mediatorilor, iar participanţilor la eveniment li se acordă 13 puncte profesionale, conform Hotărârii CDM  Mediatorilor care prezintă studii de caz şi alte materiale ce vor fi utilizate ca suport de curs, li se acordă suplimentar 5 puncte profesionale.

COLEGIUL MEDIATORILOR şi Asociaţia Mediatorilor Autorizaţi Braşov îşi propun să sprijine mediatorii în transpunerea în practică a prevederilor Legii nr. 115/ 2012, în special în ce priveşte dezvoltarea experienţei practice ca mediatori, în condiţiile informării prealabile obligatorii pentru justiţiabili, dar pentru care mediatorul nu poate solicita onorariu. 

Sunt invitaţi la Şcoala de vară toţi mediatorii autorizaţi sau în curs de autorizare, interesaţi de tematică. Taxa de participare este de 400 RON, sumă în care se asigură materiale suport, pauze de cafea şi mesele de prânz în zilele de 6 şi 7 octombrie 2012.

Pentru membrii Colegiului Mediatorilor şi AMA Braşov, taxa este de 350 RON, dacă se achită până la data de 20 septembrie 2012.

 Înscrierea se face la office@colegiulmediatorilor.ro sau anca.ciuca@fdc.org.ro , în ordinea plăţii taxei de participare si în limita a 120 de locuri.

Participarea la acest eveniment reprezintă o reală oportunitate pentru consolidarea comunităţii mediatorilor din România, pe care suntem convinşi că o veţi fructifica.

 

Anca Elisabeta Ciucă

Preşedinte al

Colegiului Mediatorilor

Formularul il puteti descarca de aici: Formular_inscriere_Scoala_de_vara

 

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s