Şcoala de Vară “Practica medierii – mai puternici împreună”

Asociaţia Profesională “Colegiul Mediatorilor”, în parteneriat cu  Asociaţia de Mediatori din Domeniul Financiar Bancar FINBAN are deosebita plăcere de a vă invita să participaţi la Şcoala de Vară cu tema „Practica medierii – mai puternici împreună”. Evenimentul va avea loc în perioada 26-28 august 2011, în Bucureşti, la Institutul Bancar Român (Str. Negru Vodă nr. 3, sector 3). La lucrările Şcolii de Vară sunt invitaţi să participe membrii Colegiului Mediatorilor, membrii FINBAN, membrii ai altor asociaţii profesionale de mediatori,  alţi mediatori autorizaţi înscrişi în Tabloul Mediatorilor, precum şi persoane interesate de profesia de mediator.

Şcoala de Vară  este recunoscută ca formare profesională continuă de către Consiliul de Mediere, fiind acordate 9 puncte profesionale, iar organizatorii vor acorda certificate de participare. Agenda evenimentului este ataşată.

Această a doua ediţie a Şcolii de Vară, proiect iniţiat de Colegiul Mediatorilor în 2010, îşi propune, pe de o parte, să contribuie la îmbunătăţirea practicilor de construire a consensului în contextul micii reforme în justiţie şi, pe de altă parte, să sprijine mediatorii în îmbunătăţirea practicii medierii. Astfel, şcoala de vară abordează domenii de practică – cu accent pe medierea în afaceri, parteneriate (instanţe judecătoreşti şi parchete), dar şi subiecte privind îmbunătăţirea practicii şi dezvoltarea profesiei, cum sunt sprijinul acordat mediatorilor la început de drum sau etica în mediere. Formatul şcolii de vară este axat pe dezbateri aplicate şi schimb de experienţă, invitând participanţii, lectorii şi persoanele resursă să comunice direct, în grupuri de lucru. De asemenea, o sesiune va fi alocată temelor de dezbatere propuse de participanţi.

Taxa de participare la eveniment este de 400 lei, incluzând materialele distribuite participanţilor şi închirierea sălilor (aula şi două săli pentru grupurile de lucru), pauzele de cafea şi masa de prânz pentru 26 şi 27 august.

Pentru a confirma participarea la eveniment, vă invităm să ne transmiteţi acordul dumneavoastră completând formularul ataşat şi trimiţându-l la e-mail office@colegiulmediatorilor.ro sau fax 031 816 6572.  Înscrierea se realizează în ordinea plăţii taxei de participare, în limita a 120 de locuri. Pentru detalii privind plata taxei de înscriere, vă rugăm să consultaţi pagina ataşată.

Participarea la acest eveniment reprezintă o oportunitate pentru consolidarea comunităţii mediatorilor din România, pe care suntem convinşi că o veţi fructifica.

Detalii, pe site-ul Colegiului Mediatorilor: Şcoala de Vară “Practica medierii – mai puternici împreună”

Agenda evenimentului: Descarcă agenda

Pentru inscriere: Descarcă formular de înregistrare

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s