CSM a stabilit domeniile de activitate pentru anul 2011. Relația cu Consiliul de Mediere se află pe agenda CSM!

Potrivit Juridice.ro, plenul Consiliului Superior al Magistraturii a stabilit in sedinta de joi, 13 ianuarie 2011, cu unanimitate de voturi, principalele domenii de activitate ale Consiliului Superior al Magistraturii, pe anul 2011. În ceea ce privește cooperarea interinstituțională, regăsim și Consiliul de Mediere.

Astfel, pe lângă relația cu celelalte autorități publice și instituții ale statului, pe agenda de lucru a CSM pentru 2011 se află și relația cu Consiliul de Mediere.

Sunt așteptări mari din partea noului CSM, cu atât mai mult cu cât, printre membrii CSM se regăsesc magistrați care au susținut medierea și care ne-au acordat tot sprijinul în promovarea instituției medierii. Dintre aceștia, amintim pe dl judecător Cristi Danileț și dl judecător Adrian Neacșu – susținători ai medierii și în spațiul virtual, după cum puteți vedea aici și aici.

Întrucât medierea poate aduce shimbări benefice sistemului judiciar, așteptăm cu interes evoluția relației dintre CSM și CdM începând cu 2011.

Le dorim succes și putere de muncă.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s