Invitatie la parteneriat: „Medierea – mai aproape de cetatean.”

Invitaţie la parteneriat

Colegiul Mediatorilorlansează invitația către toate asociațiile din București de a deveni partenere în derularea proiectului „Medierea – mai aproape de cetățeni”.

Asociaţia Profesională “Colegiul Mediatorilor” este o organizaţie profesională deschisă, care promovează transparenţa, spiritul de echipă şi managementul de proiecte, în scopul  promovării şi stabilizării profesiei de mediator în comunitate prin realizarea unei colaborări reciproc avantajoase cu reţelele profesionale şi instituţiile locale.

În vederea transpunerii în practică a prevederilor Legii nr.202/2010 privind unele măsuri pentru accelerarea soluţionării proceselor şi a realizării unei informări corecte şi eficiente a cetăţenilor cu privire la posibilitatea utilizării medierii şi a avantajelor acesteia, Colegiul Mediatorilor a elaborat proiectul:

„Medierea – mai aproape de cetăţean.”

care se va desfăşura în perioada ianuarie-decembrie 2011.

Obiectivele specifice ale proiectului includ:

  • Obţinerea unor spaţii adecvate, în cadrul judecătoriilor şi Tribunalului Bucureşti în vederea asigurării promovării medierii și informării cetăţenilor, conform prevederilor legale.
  • Organizarea activităţii de promovare și informare, prin asigurararea permanenţei în instanțe de către mediatorii autorizați din București, care doresc să participe la acest proiect.
  • Informarea cetăţenilor, la cerere, cu privire la procedura și beneficiile medierii, Tabloul mediatorilor, posibilitatea alegerii mediatorului.

Considerând acţiunile propuse de Asociaţia „Colegiul Mediatorilor” ca fiind în sprijinul implementării prevederilor Legii 202/2010, Consiliul de mediere sprijină acest proiect prin punerea la dispoziţie a spaţiului pentru întâlnirile de lucru ale reprezentanţilor asociaţiilor, cu titlu gratuit.

Pentru stabilirea unui plan de acțiune comun și a termenilor parteneriatului, vă invităm joi, 09 decembrie 2010, de la ora 17.00 la ora 19.00, la o întâlnire de lucru la sediul Consiliului de Mediere din strada Piaţa Sf. Ştefan, nr. 7, sector 2, cod 023998.

Vă rugăm să confirmaţi participarea unui reprezentant al asociaţiei (cel mult doi) până cel târziu la data de 08 decembrie 2010, la telefon 0788.635.177 sau pe e-mail: fanutalisman@yahoo.com, persoană de contact, Fănuța Lișman.

În speranţa unei colaborări fructuoase, în folosul cetăţenilor şi al profesiei de mediator,

Adrian Bădilă

Preşedinte

Asociaţia „Colegiul Mediatorilor”

Fănuţa Lişman

Coordonator de proiect

Invitația poate fi descărcată și de aici: Invitaţie la parteneriat Catre toate asociatiile de mediatori din Bucuresti

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s