Pentru etapa de informare din cadrul procedurii medierii, Biroul de mediere ”Fănuța Lișman” nu percepe onorariu.

Biroul de mediere „Fănuța Lișman”


oferă tuturor clienților săi posibilitatea de a se informa,

GRATUIT,

cu privire la mediere.

Indiferent dacă va fi adoptat sau nu Proiectul de lege „Mica Reformă” propus de Ministerul Justiției, prin care părțile vor fi obligate de către instanță să parcurgă etapa de informare cu privire la mediere, Biroul de mediere ”Fănuța Lișman” va parcurge această etapa prealabilă a medierii (de informare) fără a percepe onorariu de mediator din partea celor ce doresc să fie informați cu privire la mediere.

Pentru a nu exista discriminare între clienții săi, Biroul de mediere „Fănuța Lișman”

NU VA PERCEPE ONORARII pentru parcurgerea etapei de informare

nici din partea părților ce sunt trimise de către instanță la mediere

nici din partea clienților care apelează la mediere din proprie inițiativă.

Pe cale de consecință, fie că apelează numai una din părți la mediere fie că ambele părți ale unui conflict se decid să obțină informații cu privire la posibilitatea de a stinge conflictul dintre ele pe calea medierii, toți cei ce vor apela la serviciile Biroului de mediere „Fănuța Lișman” vor beneficia de o informare calificată și gratuită cu privire la mediere.

Astfel, părțile vor ști în ce măsură conflictul lor poate fi stins prin mediere și care sunt avantajele recurgerii la procedura medierii raportate la propria cauză, economisind astfel timp și bani, diminuând totodată stresul suplimentar, fără a plăti un onorariu de mediator pentru informațiile primite.

Prin urmare, TUTUROR CLIENȚILOR SĂI, Biroul de mediere „Fănuța Lișman” oferă consultanță gratuită, personalizată, cu privire la mediere și la modalitățile de stingere a conflictelor, dând acestora posibilitatea de a alege calea cea mai avantajoasă de soluționare.

Această ofertă este valabilă începănd de astăzi, data publicării ofertei – 22 aug. 2010, până la 01 sept. 2011.

În funcție de prevederile actuale sau viitoare ale Legii, oferta poate fi prelungită sau modificată. Pentru a fi valabile eventualele modificări aduse acestei oferte, acestea vor fi făcute publice prin publicarea tot pe acest sit al Biroului de mediere „Fănuța Lișman”, urmând a fi valabile din momentul publicării sau de la o dată ulterioară menționată expres.

Biroul de mediere „Fănuța Lișman” vă așteaptă să apelați cu încredere la serviciile oferite.

Pentru aceasta, ne puteți contacta telefonic sau prin e-mail:


0788.635.177 (Cosmote)

0721.791.680

contact@avocatimediatori.ro

fanutalisman@yahoo.com


De asemenea, pentru informații suplimentare puteți vizita și pagina

FĂNUȚA LIȘMAN – BIROU DE MEDIATOR


Anunțuri

6 gânduri despre “Pentru etapa de informare din cadrul procedurii medierii, Biroul de mediere ”Fănuța Lișman” nu percepe onorariu.

 1. @ Sebastiangiubelan,

  Multumesc de aprecieri.
  In opinia mea, intrebarea adresata este una legitima chiar daca poate fi perceput si un anumit substrat cu o tenta usoara de neincredere, mai degraba, pe care o consider a fi una fireasca.
  Iti multumesc ca mi-ai dat prilejul sa raspund unei astfel de intrebari.

  Toate cele bune,

  • Tinand cont de faptul ca etapa de informare presupune nu doar o simpla informare a partilor ci chiar studierea spetei si totodata analizarea posibilitatilor de a recurge sau nu la mediere, potrivit legii, mediatorul poate percepe onorariu. Mai mult decat atat, in aceasta perioada se intocmesc si anumite acte, se pot redacta si trimite invitatii, de la caz la caz, ceea ce presupune anumite costuri din partea unui birou de mediere. Nu mai vorbim de factorul timp.

   In fapt, putem asemana aceasta etapa de informare cu consultanta juridica oferita de un avocat sau notar care de multe ori este taxata.

   In plus, potrivit noului proiect – Mica Reforma, legiuitorul mentioneaza expres faptul ca partile ce vor fi trimise de catre instanta la mediere, nu pot fi obligate sa plateasca onorariu. Ceea ce presupune ca cei ce apeleaza din proprie initiativa la mediere pot plati un onorariu de mediator.
   Pentru a nu exista discriminare intre cei ce vin la recomandarea instantei si cei ce apeleaza la mediere din proprie initiativa, personal nu voi percepe onorarii pentru aceasta etapa.

 2. Pingback: Tweets that mention Pentru etapa de informare din cadrul procedurii medierii, Biroul de mediere ”Fănuța Lișman” nu percepe onorariu. « Mediere şi mediatori -- Topsy.com

 3. Pingback: Pentru etapa de informare din cadrul procedurii medierii, Biroul de mediere ”Fănuța Lișman” nu percepe onorariu.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s