Cadou de vară pentru 3 colegi mediatori din partea „Mediere și mediatori”

Stimați colegi mediatori,

Mediere și mediatori v-a pregatit o surpriză de vacanță!

Pentru primii trei mediatori ce vor lăsa mai jos, la comentarii, mesajul următor „Vreau si eu blog (site).” vor beneficia din partea noastră de:

crearea unui site de prezentare!

Sit-ul va fi creat pe una din platformele deja cunoscute și va avea titlul dorit de  căștigători.

Tot ce trebuie să faceți este să lăsați mesajul cerut mai jos și să ne scrieți pe adresa de e-mail: blog@avocatimediatori.ro cu toate datele dumneavoastră de contact.

Rugămintea de a lăsa mesajul „Vreau și eu blog.” la comentarii este pentru a asigura transparență în stabilirea primilor trei mediatori beneficiari ai acestei oferte. Așa cum voi relua  și mai jos, nu trebuie să vă lăsați datele personale la comentarii. Este suficient să vă semnați cu numele mic. Administratorul „Mediere și mediatori” vă va identifica după e-mail.

De asemenea, primii trei mediatori vor beneficia si de un schimb de bannere din partea noastră si a Forumului – Mediere si mediatori, beneficiind astfel și de promovare.

[La ce ar mai fi bun un blog (site) daca nu beneficiaza și de promovare? ]

Pentru aceasta, nu trebuie să vă dați datele personale mai jos, la comentarii, ci trebuie doar  să trimiteți un e-mail la adresa blog@avocatimediatori.ro – după ce ați lăsat comentariul cerut, cu mesajul  „Vreau si eu blog.” și cu datele dumneavoastră de contact. Restul informațiilor necesare ce vor fi publicate pe blogul câștigătorilor, le vom stabili de comun acord cu aceștia, ulterior.

Intenționăm ca în fiecare vacanță să vă pregătim câte o astfel de surpriză. Dacă nu prindeți oferta de acum, nu fiti dezamăgiți. Stați cu ochii pe noi (inscrieti-vă la newsletter și veți fi printre primii care află  oferta pentru vacanța de iarnă.

Dacă nu ați prins această ofertă și  totuși vă doriți acum un blog (site) de prezentare și nu doriți să așteptați, ne puteți contacta la adresa de e-mail blog@avocatimediatori.ro

Important! Oferta este valabilă din acest moment. Ultima zi în care va mai puteti inscrie este data de 15 august, de Sf. Maria. Cine știe, poate mai pregătim o surpriză și de această sfântă mare sărbătoare a românilor. Stați cu ochii pe noi.

Până atunci, Mediere și mediatori” vă urează:

Vacanță plăcută!

P.S. Pentru ca voi pleca o vreme din lumea virtuala, voi raspunde celorlalte mesaje la intoarcere. Tot atunci vor fi aprobate si mesajele lasate de dumneavoastra. Multumesc pentru intelegere.


ACTUALIZARE!

Prelungirea perioadei de optiune pentru un Site de prezentare!

Perioada în care puteți opta pentru a beneficia de un blog (site) de prezentare din partea ”Mediere si Mediatori”

se prelungeste pana la 1 septembrie.

Vă așteptăm opțiunile!

Nu uitați, veți beneficia și de promovare!

S-auzim numai de bine!

13 gânduri despre “Cadou de vară pentru 3 colegi mediatori din partea „Mediere și mediatori”

 1. Buna Fanuta,
  Si eu am lipsit o perioada din….spatiul virtual si am gasit cu putina intarziere, dar cu placere, oferta ta. Felicitari pentru initiativa si pentru timpul investit in promovarea medierii, prin mijloace inedite, originale. Da, „Vreau si eu blog” de mai mult timp si o mana de ajutor nu ar prinde rau.
  Cu urari de bine,
  Ana Balan

  • FELICITARI!

   Se pare ca avem deja trei colegi mediatori pentru care vom crea cate un site de prezentare si care vor beneficia de o mana de ajutor pentru promovarea proprie și a medierii!

   In septembrie vom face toate demersurile pentru realizarea sit-urilor. In curand, speram sa ne urmeze exemplul si alti colegi mediatori.

  • Păi, credeam ca aveti deja un blog! 🙂 Sau nu este al dumneavoastra?

   Imediat ce voi reveni, stabilim si beneficiarii.

   Apropos, daca doriti, facem un schimb de bannere cum am reusit cu colegul Fotea de la Deva (bannerul din bara laterala stanga).

   Pana atunci, o vara frumoasa in continuare!

 2. Pingback: Cadou de vară pentru 3 colegi mediatori din partea „Mediere și mediatori” - Ziarul toateBlogurile.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s