Școala de vară “Medierea și mediatorul în contextul comunității”

Colegiul Mediatorilor organizează în perioada 2-5 septembrie 2010, în localitatea Sâmbăta de Sus, judeţul Braşov, Școala de Vară ”Medierea și mediatorul în contextul comunității”.

La lucrările Şcolii de Vară sunt invitaţi să participe membrii Colegiului Mediatorilor, alţi mediatori autorizaţi înscrişi în Tabloul Mediatorilor, precum şi persoane interesate de profesia de mediator.

Organizatorii vor furniza certificate de participare.

Înscrierea se va realiza prin completarea şi transmiterea formularelor de înregistrare ataşate, la e-mail colegiulmediatorilor@gmail.com sau fax 031 817 7586, în limita a 70 de locuri (după principiul primul venit – primul servit), până la data de 30 iulie 2010, ora 17.00.

Pentru mai multe informații vă rugăm descărcați invitația și formularul de confirmare.

Invitatia este pentru toti mediatorii, indiferent de asociatie, precum si pentru cei care nu sunt mediatori, dar sunt interesati de mediere, in limita a 70 de locuri. Daca sunt mai multi solicitanti, participarea se decide dupa regula ”primul venit, primul servit”, adica in ordinea inscrierii.
UPDATE.

Pentru mediatorii ce vor participa la Scoala de vara, vor fi acordate 5 puncte ce vor fi luate in calcul pentru pregatirea continua a fiecarui mediator.

Reclame

6 gânduri despre “Școala de vară “Medierea și mediatorul în contextul comunității”

 1. Pingback: Aceeași Mărie cu altă pălărie sau, altfel spus: UMB – „copy/paste” cu altă denumire! « Mediere şi mediatori

 2. Gata, m-am inscris si eu la Scoala de vara.
  Astept cu nerabdare luna septembrie pentru a cunoaste si alti colegi mediatori.

  Din cate am inteles, nu vom fi putini mediatori.
  Pana atunci, o vara frumoasa tuturor!

 3. Salut initiativa de organizare a unei astfel de scoli de vara privind medierea dar o consider inoportuna in momomentul de fata. In primul rand cred ca ar fi necesara asanarea tuturor celor care au adus medierea in starea care este astazi …

  • @mediator,
   Bun venit.
   In opinia mea, o astfel de Scoala si de astfel de intalniri avem cu totii nevoie cu atat mai mult cu cat, la inceput de drum fiind cu totii, avem nevoie de numeroase clarificari si de ajungere la un numitor comun atat in ceea ce priveste procedura medierii cat si in materie de promovare.
   Astfel de intalniri au darul de a facilita comunicarea intre noi, de a gasi solutii de promovare a medierii si a noastra personal, in final, de a aduce plus valoare pentru fiecare dintre participanti.
   Ca mediatori, cunoastem beneficiile unei comunicari eficiente ce se poate realiza in cadrul acestor Scoli de vara. Imbinam utilul cu placutul. Ne recreem intr-o zona si un mediu absolut superb si avem sansa sa impartasim din problemele cu care ne confruntam si cu alti colegi, cautand impreuna solutiile cele mai bune.
   Asta astept eu de la Scoala de vara si cred ca nu este greu sa se realizeze acest lucru.
   In plus, il asteptam pe dl Mihai Branzea sa ne spuna daca se vor acorda si cateva puncte ce vor fi luate in calcul in ceea ce priveste formarea continua.

   • Stimata Fanuta Lisman si Dragi Colegi Mediatori,

    Toti participantii la Scoala de Vara „Medierea si Mediatorul in Comunitate” vor primi 5 credite profesionale, in conformitate cu Hotararea Consiliului de Medierea care a decis ca pentru astfel de evenimente se acorda 0.5 puncte pe ora de formare [Scoala de Vara avand 10 ore de formare].

    Multumim tuturor celor care s-au inscris si au raspuns cu interes agendei inaintate de noi.

    • Mihai Branzea,

     Multumim si noi. Dincolo de creditele profesionale, am incredere ca Scoala de vara propusa de Colegiul mediatorilor va fi o experienta interesanta, utila si chiar placuta pentru toti participantii. Astept si eu, cu nerabdare, intalnirea cu colegii mediatori participanti.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s